Zabavi se

15/09/2016

Pripremili smo nekoliko načina kako na zabavan način provesti dan. Ili noć 😉 Lokacija okolica Zagreba: Sv. Ivan Zelina – Šulinec. Ukratko, posjedujemo kuću s dvije spavaće i dvije dnevne sobe, velikom terasom i sjenicom s roštiljem te dvorištem i vrtom. Može vas spavat 8, u nudži i više 😉 Najbolje od svega je što smo izolirani pa u krugu od stotinjak metara nema susjeda. Nalazimo se na kraju slijepe ulice (doduše, na pola slijepe jer se može proći traktorom), s jedne strane omeđeni šumom, s druge laganom padinom koja pruža prekrasan pogled na Prigorje. Krenimo redom:


Fantastična pčelarska tura

Fantastična pčelarska tura podrazumijeva pčelarenje, vrcanje meda kroz kratku edukaciju, nakon čega slijedi iće & piće, sve po dogovoru.


Aktivan odmor

Aktivan odmor npr. Berba grožđa, priprema ajvara, proizvodnja soka od bazge


Najam kuće Zagreb okolica

Pogodna za romatičan bijeg od gradske vreve u njenu suprotnost – mir, odmor i prekrasan pogled uz kuću / apartman na osami.


Joko banja!

Atrakcija Prigorja, prirodni izvor tople do vruće, po mnogim svjedočanstvima ljekovite vode. Nalazi se svega tri km od objekta, a u suštini je tuš ispod kojeg ljudi uobičajeno ostanu 10-15 minuta.


Odmah dogovorite provod: 098 451 752 / 099 317 4949 / info@medovita.com

A gdje je to?
Adresa: Šulinec 87, 10380 Sv. Ivan Zelina
Koordinate: 45.946835, 16.254150
Google Maps: https://goo.gl/maps/PHxAi97UoDq